Perdele vieneze

Dormitor cu un tapet aparte

Panouri

Perdele elegante

Tapet deosebit

Jaluzele verticale

Perdele deosebite

 

Rulouri interioare

Rulouri interioare textile foarte elegante, pe gustul tau. Pentru a multumi toti clientii, noi le oferim rulouri interioare textile care indeplinesc doua functii de baza:

1. Protectie solara, prin folosirea unui material textil semitransparent si filtrarea luminii folosind materiale de tip screen sau obturare completa prin folosirea materialelor de tip black-out.

2. Estetica ambientala – materialele folosite pot fi de tip standard (DEI, MER) sau tip black-out , black-out aluminizate (Jowisz). Cele de tip black-out sunt cauciucate pe partea din exterior, razele de lumina fiind impiedicate sa patrunda in proportie de 100% iar cele de tip black-out aluminizate sunt acoperite cu un strat aluminizat pe partea din exterior obturand 100% lumina si asigurand in acelasi timp reflexia acesteia.

Rulourile mai pot fi cu caseta de aluminiu si se mai pot atasa optional si sine laterale.

In cazul in care doriti mai multe amanunte, va prezentam caracteristicile principale ale acestor rulouri:

Ax:16 mm, 18mm, 24mm – in functie de inaltimea ruloului
Tip material: profil aluminiu
Provenienta: import Suedia, Polonia

Material textil
Tip material: material textil impregnat
Provenienta: import Suedia, Italia, Polonia
Culoare material: la alegere, conform paletarului

Bara de inchidere:
Tip material: profil de aluminiu eloxat
Provenienta: import Italia, Suedia

Sistem de actionare:
Sistemul de manevrare este astfel conceput incat sa asigure o manevrare cat mai simpla cu un minim de efort. Sistemul de actionare se poate realiza in doua variante:  sistem de actionare manual sau sistem de actionare electric. Sistemul de actionare manual cu lant permite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile.Sistemul acesta permite oprirea in orice pozitie intermediara. Sistemul de actionare electric permite realizarea rularii/derularii ruloului prin actionarea unui buton.

Sistemul de prindere poate permite prinderea ruloului in orice pozitie fata de geam, cele mai noi rulouri avand posibilitatea de a fi montate fara gaurirea ramei ferestrei.

Iata cateva imagini cu rulouri oferite de firma noastra: