Perdele vieneze

Dormitor cu un tapet aparte

Panouri

Perdele elegante

Tapet deosebit

Jaluzele verticale

Perdele deosebite

 

Jaluzele verticale textile

Jaluzelele verticale, din benzi textile impregnate produse de firma noastra reprezinta un produs ambiental  elegant, rezolvand o serie de  probleme estetice pe care le aveti acasa sau in biroul firmei la care lucrati.

Jaluzelele verticale sunt fabricate din materiale textile,  impregnate, antistatice, unele ignifuge, fiind posibila realizarea unei combinatii perfecte pentru interioarele Dumneavoastra, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretie.

Va puteti alege materiale cu modele, simple, avind culori vii  si stralucitoare sau culori  mate in functie de dorinte.

Lamelele textile sunt impregnate cu diverse rasini poliuretanice ceea ce le asigura  o durabilitate sporita, efecte antistatice, o buna stabilitate termica si cromatica. Textilul  este  lavabil  manual. Lamelele textile sunt tratate antistatic, culorile lamelelor au stabilitate la spalat si sunt rezistente la expuneri prelungite la lumina solara  si caldura.

Aceste jaluzelele verticale combina frumusetea, intretinerea usoara si controlul excelent al luminii, putand fi realizate dintr-o  bogata gama de texturi, culori si modele. Ele pot fi actionate prin rotirea benzilor si prin replierea lor intr-o parte laterala, sau de la mijloc spre extremitati, lasand astfel privelistea exterioara deschisa privirii.

Benzile textile, aliniate vertical gravitational, aluneca usor intr-o sina din aluminiu eloxata, eleganta, prevazuta cu sisteme de prindere ascunse.

Acestea se pot roti cu unghiuri intre 0 si 180 de grade, iar sistemul este prevazut cu ambreiaj, rasucirile accidentale si deteriorarea mecanismelor fiind diminuate. Manevrarea pentru rotirea fisiilor se face cu ajutorul unui lantisor cu bile iar stringerea se efectueaza cu ajutorul unui snur de actionare.

Exista posibilitati multiple de montare, asigurind  adaptarea la cerintele clientului, in functie de  arhitectura interiorului si necesitatile spatiului. Dimensiunile se executa la comanda, asigurand si consultanta.

Veniti sa va alegeti modelul dorit: