Perdele vieneze

Dormitor cu un tapet aparte

Panouri

Perdele elegante

Tapet deosebit

Jaluzele verticale

Perdele deosebite

 

Jaluzele verticale PVC

Firma noastra produce Jaluzele verticale din PVC profesionale.

 

Jaluzelele verticale din PVC reprezinta o solutie  ce asigura atât protectie solara cât si un aer de eleganta si modernism, o ambianta placuta si intima pentru casa sau biroul Dumneavoastra.

Jaluzelele verticale PVC 
sunt fabricate din lamele de PVC semirigide.  Aceste jaluzele sunt recomandate în locurile unde curatenia este vitala, imbinand considerentele de estetica cu cele practice, aceste produse remarcandu-se printr-o intretinere foarte usoara.

Jaluzele verticale din PVC se gasesc intr-o  gama larga de modele si culori, putand fi folosite cu succes in amenajarea interioara a spatiului, dand o nota eleganta, avand avantajul  de a va proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara.

Iti doresti Jaluzelele verticale ce permit reglarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei? Vino la noi si alege-ti modeleul preferat. Acestea pot fi realizate din fisii PVC opace 100%, cu fante verticale sau perforate, avand  sisteme de manevrare simpla – actionare manuala si  sisteme de comanda electrice – telecomanda, senzori de lumina si multe altele.

Va oferim posibilitati multiple de montare, asigurind  adaptarea la  cerintele dumneavoastra, in functie de arhitectura interiorului si necesitatile spatiului. Dimensiunile se executa  la comanda, asigurind si consultanta.

Veniti la noi si alegeti modelul preferat: