Perdele vieneze

Dormitor cu un tapet aparte

Panouri

Perdele elegante

Tapet deosebit

Jaluzele verticale

Perdele deosebite

 

Jaluzele orizontale din Aluminiu

Cauti Jaluzele orizontale din aluminiu sistem AMARANT? Vino la noi si iti alegi modelul preferat.


Jaluzelele orizontale din aluminiu sistem AMARANT comercializate de noi, reprezinta clasicele jaluzele orizontale universal raspindite in toata lumea, care  permit controlul deplin a cantitatii de lumina ce patrunde in interiorul locuintei sau biroului Dumneavoastra, fiind astfel protejati de razele solare.

Jaluzele orizontale din aluminiu AMARANT sunt compuse din garnise de 19x 27 mm cu o varietate mare de lamele: 25 mm, 25 mm perforate, 16 mm.

Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de 25mm sau de 16 mm eloxate.

Aceste jaluzele orizontale furnizeaza un sistem eficient de control al luminozitatii din incaperi. Printr-un sistem foarte simplu, lamelele pot fi rotite dintr-o pozitie orizontala, cand luminozitatea este maxima, pana intr-o pozitie verticala, cand luminozitatea este minima.

Sistemul este decorativ si functional, totodata, oferind intimitate in timpul zilei. Jaluzelele pot fi  stranse compact in partea de sus a ferestrei pentru a va oferi intreaga imagine exterioara, sau pot fi lasate in jos acoperind astfel toata suprafata ferestrei. Ridicarea si coborirea jaluzelei se face cu ajutorul snurului trecut prin blocatorul automat.

Din gama larga de culori puteti alege ce se potriveste mai bine interiorului dumneavoastra. Sunt potrivite atat pentru interioare amenajate in stil clasic cat si pentru interioare moderne.